Elérhetőségek

9700 Szombathely,
Szt. Flórián krt. 8.
Telefon: +36303071255
E-mail küldése

Bemutatkozás

A komplikált adórendszer, a folyamatosan változó adójogszabályok, a söralátétre rá nem férő adóbevallások világában való eligazodás bizony kihívás elé állítja a vállalkozókat, cégvezetőket. Egy jó könyvelő ilyen esetben aranyat érhet.

Nem csak azért, hogy precízen és megbízhatóan elvégezze minden hónapban az adóbevallásunkat, hanem azért is, hogy folyamatosan tájékoztasson a változásokról, cégünk pontos pénzügyi helyzetéről, és hogy az ügyfélnek csak és kizárólag annyit kelljen fizetnie, amennyit feltétlenül szükséges.

Kissné Horváth Ibolya vagyok, a KHI - Expendo Kft. ügyvezető igazgatója, mérlegképes könyvelő. 1998 óta üzemeltetem szombathelyi könyvelőirodámat. Több mint 15 éves könyvelői múlttal a hátam mögött azt mondom, hogy a sikeres könyvelés titka az állandó fejlesztés és naprakészség. Fontosnak tartom az ügyféllel való jó kapcsolat kialakítását, melynek alapja, hogy meglegyen a megfelelő bizalom. Maximális titoktartással kezelem a könyvelés során tudomásomra jutott információkat, és folyamatosan arra törekszem, hogy partnereim adózását optimalizáljam.

Ügyfeleim elégedettségét mutatja, hogy közel 80 partnerrel dolgozom együtt. A közös munka sikeressége érdekében, amennyiben az adott cég nagysága ezt szükségessé teszi, irodánk természetesen kiszállással is vállal könyvelői feladatokat.

Partnereimnek teljeskörű, komplex számviteli szolgáltatásokat nyújtok. Vállalom egyéni vállalkozók, társas vállalkozók, kis-, és nagyvállalatok, cégek, egyesületek könyvelését. Bérszámfejtést, bevallások elkészítését, a NAV-nál való teljeskörű képviseletet.  

Ne féljen kérdezni, adókérdésekben készséggel állok az Ön rendelkezésére!
Keressen bizalommal, hogy Önnek is optimalizáljuk adóügyeit!

Kissné Horváth Ibolya

 


KHI-Expendo Kft. - Magyar